DIENSTEN


DIGITAL

Wij maken jouw merk succesvol online!
Van het bouwen van een corporate website of webshop, tot de ontwikkeling van een complex online platform- wij maken jouw merk online succesvol. Innovatief webdesign
Aantrekkelijk design en een optimale gebruikerservaring zijn cruciaal voor succesvolle online integratie en online conversie. Als strategisch en creatief bureau, geloven wij dat de essentie van online succes niet alleen ligt in technische ontwikkelingen, maar in een solide basis met een duidelijke merkpropositie. 
Jarenlange ervaring

Door doelstellingen te definiëren en ons constant te verdiepen in de laatste ontwikkelingen, helpen wij merken om ze vooraan in de digitale revolutie te positioneren. Door middel van diepgaande analyses en onderzoek zal een duidelijke digitale strategie ontwikkeld worden om jouw merk online succesvol te maken.


ELK digitaal project is op zijn eigen manier uniek en daarom besteden wij aandacht aan het kleinste detail om zo te komen tot het ultieme én meest lonende RESULTAAT.

User Interface Design

Wij ontwerpen en bouwen vernieuwende visuele concepten om zo op alle kanalen de gestelde doelen te bereiken en mooie innoverende websites te creëren.

User Experience Design
Bij ieder design dat wij opleveren ligt de focus op belangrijke doelgroepen om doelgerichte UX-strategieën te ontwikkelen, waarbij gebruiksvriendelijkheid en conversie voorop staat.

Totaal pakket
Van website tot webshop, van systeemintegratie tot kassasystemen, online campagnes, online platform, mobiele apps, e-mailcampagnes en meer. Flirt Creativity levert de jouw complete online merkbeleving waarbij wij ook onze andere expertises op het gebied van branding, design en video kunnen inzetten. 

Responsive

Volledig geoptimaliseerde digitale ervaringen voor alle devices en besturingssystemen, al onze webapplicaties zijn volledig responsive en geschikt als mobiele website. 

Toonaangevende platformen
Wij bieden volledige online oplossingen en webhosting ingericht op de belangrijkste platforms om aan alle digitale eisen te kunnen voldoen.

Content Management

Al onze websites, webshops en andere webapplicaties zijn zo ingericht zodat jij jouw online content makkelijk kunt aanpassen. Het CRM systeem is zo ingericht dat jij jouw teksten kunt aanpassen en foto en video content kunt uploaden en aanpassen. Kies je voor gemak, dan kan Flirt Digital met een service contract jouw website onderhouden op het gebied van content en vereiste technische updates.