DIENSTEN

VIDEO

Building a brand is creating a story.

Video content is hot. Hotter dan ooit! Wij geloven al jaren dat een relevante video de manier is om het verhaal achter jouw merk te visualiseren. 

 A-Z video producties

Door jarenlange ervaring in de productie van video content voor grote sport- en modemerken en de zakelijke markt, is Flirt Video jouw partner voor de productie van campagnevideo. Van het schrijven van het script en de casting van de acteurs en locaties, tot aan de regie en het camerawerk en de nabewerking. Wij hebben de kennis, ervaring én mensen in huis om jouw video van A-Z te produceren en te kunnen nabewerken.


 

We hebben een breed netwerk van ervaren acteurs, modellen, visagisten, lichtmannen en sound engineers en kunnen je zelfs ondersteunen bij de inkoop van zendtijd en het aanleveren van jouw commercial bij de grote televisie en radio zenders. De volgende stap is het implementeren van de video in jouw campagne strategie.

ANIMATIES & INFOGRAPHICS

In de huidige online wereld wordt jouw doelgroep overspoeld met informatie. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om op te vallen. Een mooie manier om jouw verhaal en mogelijke cijfers te vertellen, is een animatie video of infographic. Flirt Creativity verzorgt de volledige productie van animaties en infographics. Wij ontwikkelen het concept, schrijven het script en geven alle grafische elementen vorm. Deze elementen worden gemonteerd als animatie en vervolgens verzorgen wij de voice-over en het sounddesign. Alles custom-made, qua inhoud, lengte, grafische stijl en tone of voice. 

Pre-production

In deze fase bedenken we hoe we aantrekkingskracht kunnen creëren tussen merk en consument. We maken een moodboard, script, storyboard, voice-over, locatie en regelen mogelijk extra crew. We bundelen deze ingrediënten voor de perfect draaidag of dagen. Voorbereiding is alles.

Productie

Tijdens de productie van de film komen alle ingrediënten tot leven. Met een regisseur, cameraman, geluidsman en art-director hebben we al een behoorlijke crew. Door ons grote netwerk van professionals met betrekking tot film, kunnen we mensen toevoegen aan de crew die nodig zijn om de productie te verwezenlijken. een netwerk vol lichtmensen tot make-up stylisten. Naast de juiste mensen hebben we ook het juiste materieel om video's te produceren. De beroemde Red camera is een trots lid van de Flirt familie. Deze camera kan beelden schieten op Hollywood niveau en let daarom de lat op het hoogst


Eindproduct

Nadat het beeldmateriaal is geschoten en het geluid is opgenomen, wordt de muziek gemaakt en wordt de voice-over ingesproken. Daarna knippen en bewerken we alle beelden. Nadat dit precisiewerk klaar is, leveren we de video af in het formaat of formaten die je wenst te ontvangen.

Storytelling, video is de manier