FLIRT BRANDING

ITs Perfect

ThiemeMeulenhoff

OneMeeting

ONeill Branding

one2many

Club Pellikaan - Every Body Counts

PME Legend - Skymaster commercial

Brunotti - Get on Board campagne

Brunotti - SUP Social media campagne

SKA - Rebranding with a smile

Club Pellikaan - Rebranding

Bakerline - Branding

Brunotti - FW15/16 Campaign

Cast Iron - Rebranding the Knights

PME Legend - Commander campaign

PME Legend - Aviator campagne

Jumping Jack - Bouncing Branding

Bare Metal Jeans campaign

Walmac - Branding and webdesign

Symbios - Online platfrom

Travelbird - Magazine

Salon de nieuwe stad - Branding

PME Legend - Heritage movie

Brunotti - FW 2016 Campaign

Vouwwagenzaak - Branding

Strategy, concept, advertising and innovative design


Van rebranding, tot grafisch ontwerp of het complete bouwen en ontwikkelen van een nieuw merk, Flirt Branding kan de essentie van je merk vinden en deze vorm geven.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Een succesvol merk bestaat uit verschillende elementen waarbij de beleving en ervaring essentieel zijn. Om de ultieme merkervaring te creëren, gebruiken wij een succesvolle branding formule gebaseerd op 3 pilaren.

 

Wij definiëren de unieke merkpropositie en merkwaarden naar de filosofie van het merk. Deze merk filosofie wordt vertaald naar look & feel en in een visuele huisstijl gegoten. De mensen zijn het merk. Leef en gedraag je volgens de filosofie van het merk en het resultaat zal volgen.

Effectieve campagnes?

Als de basis voor jouw merk is gelegd, ontwikkelen wij effectieve reclamecampagnes op basis van strategie, concept en creatie.

Strategie

Wij bepalen de overkoepelende strategie om jouw gestelde doelen te behalen. Deze doelen kunnen omzet gerelateerd zijn, of gericht zijn op merkervaring en reputatie. We maken van jou merk een beleving om nooit te vergeten.

Concept

Binnen de strategie ontwikkelen wij het campagne concept waarin wij de basis leggen voor de campagne.  Wij ontwikkelen concepten die op jouw netvlies gebrand staan. 

Creatie

Met onze expertise in copywriting en Art direction vertalen we de strategie en het concept naar tastbare advertenties en innovatief grafisch design.

Merk strategie | branding strategie | corporate identity | grafisch design | reclamecampagne | huisstijl | rebranding | concept | creatie