LACE UP

Client: G-Star
Deliverables: Concept, shoot productie, fotoshoot, video shoot, video productie, Creative Direction, regie, camerawerk, video nabewerking, kleurbewerking, logo animatie, 360graden product fotografie, grafisch design, campaign treatment

In samenwerking met G-Star, een van ‘s werelds grootste denim merken, creëerden wij de G-Star footwear campagne fall winter 2017/2018. Deze campagne werd zowel online als in fysieke verkooppunten ingezet. Het concept werd ontwikkeld door Flirt Creativity, in nauwe samenwerking met Aitor Troup (creative director G-Star) en Thecla Scheaffer (marketing director G-Star). 

Flirt was verantwoordelijk voor de vertaling van concept naar de complete productie van de shoot en koos Karen Rosetzky als fotograaf. De complete video en foto nabewerking is in-house gerealiseerd. Naast de campagne video hebben wij diverse online video’s opgeleverd voor op de social kanalen van G-Star. Ook hebben wij de foto’s nabewerkt en diverse on- en offline visuals en POS materiaal vormgegeven.  


  • 2
  • 3