corporate rebrand

one2many

Klant: one2many 
Deliverables: Branding, Strategie, Grafisch Design, Web design, Motion Graphics, Beursstand Ontwikkeling 

Hoewel niet bij de meeste consumenten bekend, is one2many al vele jaren dé vertrouwde partij voor regeringen, politie en mobiele operators voor hun Cell Broadcast-oplossingen in Wireless Emergency Alerts. Sterker nog, one2many heeft cell broadcasting uitgevonden. Je kent ze vast van de NL alerts.  

Na Flirt Creativity te hebben benaderd voor een volledige re-branding van hun merkidentiteit, was het duidelijk dat ons concept en ontwerp het product van de klant moest ondersteunen met een modern visuele identiteit en een betrouwbare aanpak. Daarom zorgde een nieuw ‘techy’ kleurenpalet voor een technologische voorsprong in alle communicatie, terwijl we met een zachte gradient one2many’s streven naar een veiligere wereld wilden benadrukken.    

Een belangrijke stap voor het merk was de evolutie van fotografie en visuele content. Ondanks dat de communicatie wordt gesplitst in verschillende doelgroepen, hebben we een samenhangende treatment voor video en fotografie ontwikkeld met zachte tonen en licht die de scenario's waarin hun technologie actief is tempert, terwijl het gevoel van nood en urban movement behouden blijft.         

Vervolgens vertaalden we hun visuele identiteit naar alle communicatiemiddelen, waaronder stationary items, het volledige ontwerp en de productie van een beursstand, corporate video en het design en de implementatie van de one2many website.