Interactive Video

EXPERIMENT 

Client: ROC Midden Nederland 
Deliverables: Video concept, Art directie, Productie, Post-productie, Technische implementatie 

ROCMN heeft Flirt benaderd om een concept te bedenken om potentiële studenten kennis te laten maken met de faciliteiten van hun campus door middel van video content.  Flirt zou Flirt niet zijn als we het niet op een andere manier zouden aanpakken. Daarom hebben we een concept ontwikkeld waarbij studenten zich door de campus manouvreren door middel van gamification.  

In een ware korte film kunnen studenten in een interactieve video keuzes maken op basis van het script en door deze keuzes wordt de route door de campus bepaald.  Om het authentieke karakter van de film te bewaken, hebben we acteertalent van de campus ingezet. Op deze manier maken we optimale aansluiting met de potentiele student.    

Met deze film laat ROCMN dat je je met behulp van een gedurfd filmscript, een pakkend script en next level filming kunt onderscheiden van de competitie.  De video is te zien op de website van ROCMN, waar je hem in de door Flirt gebouwde custom player kan afspelen om jouw avontuur in de school te beleven. 

Wanneer 4 studenten opgesloten raken op de campus na het mislukken van een mysterieus experiment, gaan ze samen op avontuur. Na het beleven van een spannende tocht door de campus, veranderd hun relatie voorgoed! Bekijk de interactieve film om de geheimen van ROC Midden Nederland te ontdekken!