Saint Ape

ONLY A FEW ARE GENIUS

Klant: ST.APE
Deliverables: Logo, Productontwikkeling, Ontwerp, Branding, Campagne, Creatieve direction, Marktstrategie, Webdesign, Webontwikkeling, PR, evenement, Sociale strategie

ST.APE, het nieuwe eigentijdse heren- en damesmodemerk, kwam op de markt en wilde het industriële landschap opschudden met een toewijding aan kwaliteit, klantenservice en aandacht voor detail. Met een Treasury of Denimmindset, streeft ST.APE naar een geweldig ontwerp en een geweldige pasvorm met een focus op de beste denim en lederen materialen die beschikbaar zijn.   Als leverancier van de minimalistische esthetiek van het merk, versiert het iconische GIBBON-logo de details van de nieuwste collectie. Geïnspireerd door de aangeboren verschillen tussen monkeysen apes.

Door zich te laten inspireren door de kernopvattingen van het merk, hielp Flirt de ambitie werkelijkheid worden. Het bouwen van het merk begon bij de basis van logo-ontwikkelingen en merkidentiteit. Vervolgens bleef de samenwerking tussen de partijen bestaan uit productontwikkeling, sociale strategie, PR en campagne-uitvoering. De resultaten van deze langdurige relatie zijn te zien aan de nieuwste fotoshoot en video, evenals de nieuwste en volledig geïntegreerde MAGENTO2-website.      


#onlyafewaregenius


CAMPAIGN VIDEO

#ONLYAFEWAREGENIUS